Skip to main content

Lazada CNY Sale!

Sempena Chinese New Year yang akan di sambut pada akhir bulan ini, Lazada sedang mengadakan Chinese New Year Sale tau up to 88% off..kebetulan roshar memang dah lama nak beli power bank..masa Lazada Online Revolution hari tu roshar terlepas offer huhu..so hari ni roshar memang grab la..tapi offer untuk powerbank pineng pn983s 10000mah untuk hari ni jer tau!roshar dah proceed payment hehe..

pineng.jpg


pineng2.jpg

Salah satu produk yang memang roshar selalu beli kat Lazada ni especially bila time offer Drypers Wee Wee
roshar dah proceed payment dah pun hehe..kebetulan pulak pampers amani tinggal satu pack jer lagi..selalunya dalam 2 - 3 hari dah receive dah..save time and save bajet yang free postage lagi..

http://www.lazada.com.my/drypers-wee-wee-dry-xl36-x-4packs-144-pcs-13530777.html



Sejak dua tiga hari ni, roshar perasaan belah malam dah start panas dan bahang balik dah selalunya kalau siang tak hujan..pada yang tengah mencari aircond atau aircond lama dah rosak ke bolehla grab York 1.5 HP Aircond
aircond.jpg

aircond2.jpg

Satu lagi barang yang menarik perhatian roshar Aukey 360 Degree Universal Car Holder ni..rasanya memang jadi keperluan kot especially kalau yang memang hari-hari drive atau sesekali time nak travel tempat yang kita tak pernah pergi..selalunya roshar la yang jadi mangsa memegang phone sambil tengok jalan dengan amani lagi..adoyaii agak menguji kesabaran la..so jom grab  Aukey 360 Degree Universal Car Holder ..

aukey.jpg

aukey.jpg

Offer semua barang ni untuk hari ni jer tau..so rugila kalau tak grab satu hehe..dengan menggunakan MY CNY Voucher CODE AFFCNY18 kat bawah kita akan dapat lagi 18% !

Apa tunggu lagi jom ke Lazada sekarang jugak!


http://www.lazada.com.my/cny-red-hot-sale/

Comments

anzra rizal said…
lazada kalau buat offer memang tak pernah menghampakan..
roshar amani said…
anzra rizal, yup betul tu..rambang mata dibuatnya hehe..

Popular posts from this blog

Lemang segera dari Nona mudah, cepat dan sedap

Emm roshar sebenarnya first time dengar and makan lemang segera dari NONA ni hehe..last raya puasa oficemate roshar buat open house..time tu la roshar rasa and terus tersuka lemang segera ni..rasa dia ok la bagi roshar walaupun xla selemak dan seenak lemang bakar original kan hehe..emm pasni senang la bleh la roshar try masak kalau teringin nak makan lemang..

So masa hari raya haji haritu roshar decide nak masak lemang segera ni..emm tapi puas roshar cari kat mydin, aeon big, tesco semua takda jual lemang segera ni..hurmmm keciwa la plak huhu..bukan apa roshar sebenarnya cari menu yang senang dan cepat nak masak huhu..kebetulan plak raya haji raya umah mak mertua lagi..lagi la roshar nak cari menu yang simple dan cepat haha..nasibla mak mertua roshar kan dapat menantu macam roshar kalau bleh semua nak yang segera dan senang jer..al maklumla skill masak terlebih ahaha..
At last kawan roshar tolong belikan kat pasaraya Hero Sg. Besi..tqvm la pada kawan roshar tu hehe..then petang sebelum …

Suku Suku Separuh Amalan Pinggan Sihat Malaysia

Mesti tertanya-tanya kan apala yang suku suku separuh nya tu hehe..suku suku separuh tu adalah untuk sajian atau pinggan sihat Malaysia dimana:
i) Suku        : Nasi, mee, roti, bijirin, produk bijirin dan ubi ii)Suku ke II: Ikan, Ayam, Daging dan kekacang iii)Separuh   : Buah-buahan dan sayur-sayuran
Bila tengok gambar macam ni rasanya lagi senang kita faham dan nak amalkan kan....jomm sama-sama amalkan makan secara sihat dengan cara pinggan sihat malaysia suku-suku separuh ni untuk memastikan  kesihatan yang lebih berkualiti..
Dengan kecanggihan teknologi dan kemajuan IT, kadar kalori makanan yang kita makan sehari-hari boleh diketahui degan application MyNutriApss: MyNutriDiari dimana kita boleh download di Google Play atau App Store tau..rasanya ramai lagi yang tak tahu tentang application ni..so boleh la download nanti..

Mini Pavlova

Tadaaa my mini pavlova all time favourite!selalu roshar buat yang besar..sesekali bila mood rajin datang jadila mini pavlova ni..roshar still guna resepi yang sama dari blog cahayacintaku ni..roshar memang suka tengok resepi dari blog cahayacintaku ni like cheese cake and etc.





Yummmy!