Thursday, January 19, 2017

Lazada CNY Sale!

Sempena Chinese New Year yang akan di sambut pada akhir bulan ini, Lazada sedang mengadakan Chinese New Year Sale tau up to 88% off..kebetulan roshar memang dah lama nak beli power bank..masa Lazada Online Revolution hari tu roshar terlepas offer huhu..so hari ni roshar memang grab la..tapi offer untuk powerbank pineng pn983s 10000mah untuk hari ni jer tau!roshar dah proceed payment hehe..

pineng.jpg


pineng2.jpg

Salah satu produk yang memang roshar selalu beli kat Lazada ni especially bila time offer Drypers Wee Wee
roshar dah proceed payment dah pun hehe..kebetulan pulak pampers amani tinggal satu pack jer lagi..selalunya dalam 2 - 3 hari dah receive dah..save time and save bajet yang free postage lagi..

http://www.lazada.com.my/drypers-wee-wee-dry-xl36-x-4packs-144-pcs-13530777.html



Sejak dua tiga hari ni, roshar perasaan belah malam dah start panas dan bahang balik dah selalunya kalau siang tak hujan..pada yang tengah mencari aircond atau aircond lama dah rosak ke bolehla grab York 1.5 HP Aircond
aircond.jpg

aircond2.jpg

Satu lagi barang yang menarik perhatian roshar Aukey 360 Degree Universal Car Holder ni..rasanya memang jadi keperluan kot especially kalau yang memang hari-hari drive atau sesekali time nak travel tempat yang kita tak pernah pergi..selalunya roshar la yang jadi mangsa memegang phone sambil tengok jalan dengan amani lagi..adoyaii agak menguji kesabaran la..so jom grab  Aukey 360 Degree Universal Car Holder ..

aukey.jpg

aukey.jpg

Offer semua barang ni untuk hari ni jer tau..so rugila kalau tak grab satu hehe..dengan menggunakan MY CNY Voucher CODE AFFCNY18 kat bawah kita akan dapat lagi 18% !

Apa tunggu lagi jom ke Lazada sekarang jugak!


http://www.lazada.com.my/cny-red-hot-sale/

2 comments:

anzra rizal said...

lazada kalau buat offer memang tak pernah menghampakan..

roshar amani said...

anzra rizal, yup betul tu..rambang mata dibuatnya hehe..

Post a Comment