Showing posts with label Doa. Show all posts
Showing posts with label Doa. Show all posts

Thursday, September 08, 2016

Doa jika terbangun di malam hari

Perkongsian bersama jika kita terbangun di malam hari, jom amalkan doa kat bawah ni kemudian bangun sembahyang tahajud atau pun solat-solat sunnat yang lain..kekadang tu kalau terbangun roshar istighfar pastu kroh-kroh sambung tidur balik..susah benor nak tinggal tempat tidurkan (buruk perangai kan!).

doa.jpg

Friday, May 20, 2016

Salam Ramadhan Al Mubarak 1437 Hijrah


Salam Ramadhan Al Mubarak 1437 Hijrah dari rosharamani sekeluarga yang tinggal a few days lagi..


Sama-sama kita amalkan doa ini, semoga Allah panjangkan usia kita dan temukan kita dengan bulan Ramadhan yang bakal tiba..

doa.jpg

p/s    *semoga ramadhan kali ni lebih baik dari tahun sebelum
         *dapat tingkatkan amal ibadah dibulan yang penuh barokah, aamiin insyaAllah....
     

Balm bayi Tasneem Naturel inspired by nature

Kit Emergency Set Berminat boleh whatsApp www.wasap.my/60199672076 Boleh juga ke FB page : www.facebook.com/ahbalmtas...