Showing posts with label pavlova. Show all posts
Showing posts with label pavlova. Show all posts

Friday, February 03, 2017

Pavlova lagi dan lagi

Gambar dari dalam oven kembang semangkuk hehe..memang geram tak sabar tunggu masak hehe..

pavlovajumbo.jpg
 Actually ni order dari cikgu-cikgu taska amani, alhamdulillah rezeki..

pavlovamurah.jpg
 After dah bubuh topping and siap touch up..

minipavlovamurah.jpg
Mini pavlova ni pun order dari cikgu amani..alhamdulillah dapat feedback diorang puas hati & nak repeat order lagi hehe..

Wednesday, January 25, 2017

Mini Pavlova

Tadaaa my mini pavlova all time favourite!selalu roshar buat yang besar..sesekali bila mood rajin datang jadila mini pavlova ni..roshar still guna resepi yang sama dari blog cahayacintaku ni..roshar memang suka tengok resepi dari blog cahayacintaku ni like cheese cake and etc.

minipavlova.jpg


minipavlova2.jpg


minipavlova3.jpg

Yummmy!

Balm bayi Tasneem Naturel inspired by nature

Kit Emergency Set Berminat boleh whatsApp www.wasap.my/60199672076 Boleh juga ke FB page : www.facebook.com/ahbalmtas...