Showing posts with label Lirik Lagu. Show all posts
Showing posts with label Lirik Lagu. Show all posts

Tuesday, January 10, 2017

Lagu Wanita Terakhir Fattah Amin

Tersuka tanpa sengaja la pulak lagu Wanita Terakhir dari Fattah Amin ni..ni semua penangan Ost Suri Hati Mr. Pilot! jom tengok and hayati bait-bait lagu Wanita Terakhir ni..


Wednesday, November 23, 2016

Baik-baik sayang!


haha tiba-tiba jiwang plak hari ni..teringat lagu ni my habib tuju kat roshar masa bercinta dulu haha biasa la tengah bercinta katakan main tuju-tuju lagu gitu hahaha..yang paling roshar suka dekat part ni "semua keinginan akan aku lakukan, sekuat semampu ku sayang"..thanks a lot habib untuk segalanya, susah payah habib cari rezeki, pengorbanan habib dalam membahagiakan kami..


bbs.jpg


 Baik-Baik Sayang - Wali Band

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karena bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku

Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku di siang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang

Karena bagiku kau kehormatanku

Dengarkan dengarkan aku

Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku di siang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Thursday, October 13, 2016

Lirik Lagu Demi Cinta Ezad Lazim


Ku sedar ku berdosa
Kerna sering menyakitimu
Membuatkan kau terluka
Berteman rasa kecewa

Walau berdepan derita
Kau selalu terus setia
Dan bertahan demi cinta
Yang pernah ku janji dulu

Besar salahku pada dirimu
Tak terbanding kasih yang kau beri
Dan tetap menggenggam erat cinta

Sayang kaulah cahaya
Menyuluh jalanku untuk kembali
Dan pegang pada tali cinta
Yang pernah ku lafaz dahulu

Sayang buka hatimu
Biar ku rawat segala deritamu
Agar kita mampu terus hidup
Nikmati bahagia

Walau berdepan derita
Kau selalu terus setia
Dan bertahan demi cinta
Yang pernah ku janji dulu

Besar salahku pada dirimu
Tak terbanding kasih yang kau beri
Dan tetap menggenggam erat cinta

Sayang kaulah cahaya
Menyuluh jalanku untuk kembali
Dan pegang pada tali cinta
Yang pernah ku lafaz dahulu

Sayang buka hatimu
Biar ku rawat segala deritamu
Agar kita mampu terus hidup
Nikmati bahagia

Sayang kaulah cahaya
Menyuluh jalanku untuk kembali
Dan pegang pada tali cinta
Yang pernah ku lafaz dahulu

Sayang buka hatimu
Biar ku rawat segala deritamu
Agar kita mampu terus hidup
Nikmati bahagia

Bahagia 

Tuesday, October 11, 2016

Lirik Lagu Ost Suri Hati Mr. Pilot

Roshar pernah dengar lagu ni kat radio sebelum tapi belum start suka lagi time tu biasa-biasa jer..bila jadi  lagu Ost Suri Hati Mr. Pilot tu macam best pulak haha..jommm hayati bait-bait lirik dia..

shmp.jpg


Selamanya Cinta (Alif Satar dan Shila Hamzah)

Pabila ku lihat senyumanmu
Terdetik memori pertemuan kali pertama kita berdua

Ada sesuatu tentang kita
Kemesraan bersama membuatku alpa
Tak pernah terlintas untuk aku kehilanganmu

Aku tahu kau juga pun turut rasakan itu
Lebarkanlah sayapmu ke pangkuanku
Agar bayangan hitamku berlalu

Tanpa cintamu
Ku merasakan hidup tak lagi bererti
Tanpa dirimu aku rapuh

Tiada tanda tanya
Tentang ketulusan kasih kita berdua
Bersemi cinta
Ku harap kita kan selamanya cinta

Jarak itu buat ku celaru memikirkanmu merindukanmu
Namun itulah menguatkan cinta kita

Tanpa cintamu
Ku merasakan hidup tak lagi bererti
Tanpa dirimu aku rapuh

Tiada tanda tanya
Tentang ketulusan kasih kita berdua
Bersemi cinta
Ku harap kita kan selamanya cinta

Tanpa cintamu
Ku merasakan hidup tak lagi bererti
Tanpa dirimu aku rapuh

Tiada tanda tanya
Tentang ketulusan kasih kita berdua
Bersemi cinta
Ku harap kita kan selamanya cinta
Bersemi cinta
Ku harap kita kan selamanya cinta

Friday, August 05, 2016

Lirik Lagu Bila - Alif Satar

Roshar first time dengar lagu ni time cerita Dia Semanis Honey..bestt..


 Lirik Lagu Bila - Alif Satar

lagubila.jpg


Kapan kau cinta pada ku
Kapan kau beri hati mu
Mungkin kau tak pernah menduga
Telah ku curahkan segalanya

Bila kau bilang tak cinta
Bila kau bilang tak bisa pada ku
Jangan pernah kau sesali
Kerna ku jauh baik darinya

Tak kan ada yang seperti ku
Sampai mati ku mencintai mu

Bila kau bilang tak cinta
Bila kau bilang tak bisa pada ku
Jangan pernah kau sesali
Kerna ku jauh baik darinya

Bila kau bilang tak cinta
Bila kau bilang tak bisa pada ku
Jangan pernah kau sesali
Kerna ku jauh baik darinya
Kasih

Thursday, August 04, 2016

Lirik Akhiri Penantianku - Alif Satar

Disebabkan cerita Dia Semanis Honey roshar dah tersuka balik lagu Alif Satar ni hehe..so jomm layan lirik lagu ni.still tak boleh move on dari Dia Semanis Honey..

akhiripenantianku.jpg

Akhiri Penantianku

Resah hatiku selalunya ada
Fikirkan kamu setiap waktuku
Tenang jiwa ku bila kau di sisi
Dalam dakapanmu buatku mati.. hooo..

Jauh ku menunggu
Biar ketahuanmu disini ku merindu
Jauh ku berharap
Kembali kau padaku akhiri penantianku

Tak mampunya aku bila kau tiada
Gelap hariku sepi hidupku
Lemah langkahku mendengar suaramu
Laju jantungku bila menyentuhmu.. oo..

Jauh ku menunggu
Biar ketahuanmu disini ku merindu
Jauh ku berharap
Kembali kau padaku akhiri penantianku.. hooo.. ooo..

Jauh ku menunggu
Biar ketahuanmu disini ku merindu
Jauh ku berharap
Kembali kau padaku akhiri penantianku

Jauh ku menunggu
Biar ketahuanmu disini ku merindu
Jauh ku berharap
Kembali kau padaku akhiri penantianku

Balm bayi Tasneem Naturel inspired by nature

Kit Emergency Set Berminat boleh whatsApp www.wasap.my/60199672076 Boleh juga ke FB page : www.facebook.com/ahbalmtas...