Showing posts with label Contest. Show all posts
Showing posts with label Contest. Show all posts

Monday, November 14, 2016

Parcel of Joy Brighten Up My Day!


parcelofjoy.jpg

Yeay my 'Pacel of Joy' dari Lazada dah sampai! 
alhamdulillah and a big thank to Lazada Malaysia!I'am really appreciate it..

parcelofjoy.jpg

Tadaaaa!buka jer pacel tu tengok wahhh Tefal Hachoir Manual and bag dari Milo Ola Bola..kalau harap beli sendiri dua tiga kali pikir jugak kan hehe..thank you so much Lazada..memang brighten up my day la!lepas ni lagi rajin la roshar masak hehehe coz of dah ade chopper..kerja memasak everyday mesti lagi mudah dengan adanya chopper Tefal ni kan haha..yang beg tu boleh la guna time travel balik kampung ke kan hehe..
 
parcelofjoy.jpg

Ni plak yang ada dalam kotak!ada produk L'Oreal, Mamypoko baby wipes, Nescafe White Coffee, Maggie Royale White Tom Yam, Maggie Oatmee then Nestle Cerelac Nutripuffs, Beg Lactokid and also voucher RM11 dari Lazada..haah banyakkan? mana ada orang nak bagi free banyak camni kan hehe..a big thank to Lazada..Lazada Online Revolution masih lagi berlangsung tau sehingga 14 Disember ni..

So jangan lepaskan peluang layari http://www.lazada.com.my/online-revolution/, dapatkan barang-barang yang diminati dengan harga yang sangat menarik sementara Online Revolution ni masih berlangsung yeh!

#LZDMYRevolution

Thursday, November 10, 2016

Lazada Online Revolution 2016

Lazada Online Revolution 2016 tinggal sehari jer lagi..tik tok tik tok!hehe..roshar dah tak sabar ni hehe..korang semua camne? 

onlinerevolution.jpg

Actually acara selama sebulan ini akan bermula pada 11 November 2016 hingga 14 Disember 2016 yang merupakan  jualan “Online Revolution” yang kelima semenjak pelancarannya pada 2012.

Dengan tema untuk jualan “Online Revolution” pada tahun ini ialah “Jenama untuk Semua” (Brands for All) yang akan menandakan evolusi Lazada sebagai hab untuk jenama-jenama kegemaran rakyat Malaysia. 

Antara jenama yang akan menyertai “Online Revolution” pada tahun ini termasuklah Drypers, L'Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi.
  
I loikke!hehe especially Drypers and L'Oréal la..Drypers tu almaklumla dah mak-mak orang ni memang tak lari la..every month barang anak memang menjadi keutamaan la roshar and husband..soo memang ni peluang yang ditunggu-tunggu by me hehe..every month roshar mesti tengok Lazada dulu untuk beli Drypers amani ade offer ke tak, kalau xde tu baru la roshar cari kat luar..

L'Oréal plak roshar memang pakai produk dari L'Oréal like shampoo, face wash and lipstik.. roshar memang dah aim one of produk L'Oréal..tak sabar tunggu esok hehe..one of the product yang roshar suka hehe..


onlinerevolution4.jpg



“Online Revolution” 2016, yang bertemakan “Jenama untuk Semua” adalah bertujuan untuk memperdekat lagi jurang antara jenama dan pengguna. Lazada menawarkan jenama-jenama ini dengan akses tanpa had kepada para pengguna yang berada di luar bandar-bandar metropolitan sementara kami juga memudahkan para pengguna untuk mengakses lebih daripada 1000 jenama kegemaran mereka”.
 
onlinerevolution2.jpg

Para pengguna boleh menemui lebih daripada 500 000 tawaran, termasuklah berbagai-bagai tawaran yang mengagumkan dari jenama tempatan dan antarabangsa - termasuklah pelancaran barangan berjenama yang eksklusif.  

Lazada Malaysia juga akan menampilkan promosi dari pelbagai rakan pemasaran – para pengguna berpeluang untuk memenangi hadiah penerbangan percuma dari AirAsia BIG; termasuklah tawaran istimewa dari DiGi, Maxis, Domino’s Malaysia, Caltex, HSBC, CIMB, TGV Cinemas dan Maybank semasa “Online Revolution” 2016.
  
onlinerevolution3.jpg

Sambil shopping tu kita boleh join "Spin the Wheel"!

Cara-cara untuk join: 

Just click on "Click to Spin" dan menangi satu voucher.
Sila screenshot atau tulis code sebelum close.
Baucar boleh redeem pada 11 Nov sahaja

Jangan lupa tau layari website http://www.lazada.com.my/online-revolution/

 
"No dream too big, no gift too small"

#LZDMYRevolution

Tuesday, June 21, 2016

Pertandingan Video Kreatif Kesihatan Remaja 2016

Bagi remaja or student kat luar sana yang kreatif dan free boleh la join contest ni, anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia..hadiah dia agak lumayan tak rugi join siapa tau ada rezeki kan hehe..boleh muat turun borang penyertaan dan syarat-syarat pertandingan di www.infosihat.gov.my.


Wednesday, June 08, 2016

Jubah & Dress Gorgeous by Zaza Iman

Gorgeous kan jubah dan dress kat atas tu..jomm ke www.zazaiman.com, mana tau ada yang berkenan dihati untuk baju raya ynag gorgeous tahun ni kan hehe..

www.zazaiman.com. merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.
Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman
Contest Jubah By Zaza Iman
Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :
HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam
Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan
Yeahhh..best kan??
Kalau korang nak join boleh klik SINI .   ( copy sampai disini )
4. Hantar URL entri pada ruangan komen ini...

PEMILIHAN PEMENANG
Pemenang berdasarkan cabutan bertuah.. so siapa yang bertuah.. ? semoga menjadi rezeki korang..
CONTEST TAMAT
9 HB 6 / 2016  ( KHAMIS ) jam 11.59 malam
Lelaki nak join pun boleh..mana la tahu boleh hadiahkan untuk adik..kakak atau mak.. :D
PEMENANG AKAN DIUMUM PADA 10 HB 6 ( JUMAAT )
****
Terima kasih kerana menyertai dan semoga berjaya... muahh

Balm bayi Tasneem Naturel inspired by nature

Kit Emergency Set Berminat boleh whatsApp www.wasap.my/60199672076 Boleh juga ke FB page : www.facebook.com/ahbalmtas...