Showing posts with label Nuffnang. Show all posts
Showing posts with label Nuffnang. Show all posts

Tuesday, January 10, 2017

Iklan Lactacyd Nuffnang

Tertarik dengan iklan tentang Lactacyd Nuffnang yang sedang menari di blog sekarang ni..rasanya perempuan @ wanita especially yang dah kahwin mesti kena pakai sesuatu utk menjaga miss V supaya sentiasa terjaga rapi..takkan muka jer kita nak pakai macam-macam produk dan sanggup berhabis duit utk pastikan sentiasa nampak cantik dan berseri, ye tak?

Produk dari Lactacyd ni ada beberapa jenis sesuai mengikut keperluan masing-masing..antara product Lactacyd yang ada ialah:

  • Feminine Hygeince (Protecting)
  • All Day Care (Cleansing)
  • White Intimate (Whitening)
  • Revitalize (Youth-reviving)
  • Cool & Fresh (Cooling)
  • Teens (Cleansing)

lactacyd1.jpg

So pilihla ikut keperluan masing-masing kan..yang penting miss V terjaga kita pun selesa nak lakukan aktiviti seharian..kita siap boleh request sample tau dari Lactacyd..pergi ke web Lactacyd dan bolehla dapatkan sample kat situ..roshar dah request hehe..

lactacyd2.jpg

Kat web Lactacyd ni kita jugak boleh buat personality test and roshar dah buat dah tadi..dan ini la hasil test nya haha..Lactacyd yang sesuai dengan personality roshar is Lactacyd All Day Fresh and Lactacyd Feminine Hygiene..

lactacyd3.jpg

Nanti boleh la cuba and request sample hehe..

Monday, October 10, 2016

So sad my Nuffnang

Soo sad tengok nuffnang roshar ni huhu..cpc roshar sekarang langsung tak bergerak..huhuhu sedihnya..apatah lagi nak dapat cpuv jauh sekali..tapi takpa la belum ada rezeki kot (ayat sedapkan hati haha) jangan cepat putus asa..dah banyak roshar baca blogger review pasal nuffang..ada sesetengah blogger tu bertapak bertahun-tahun dalam dunia blogger ni untuk dapatkan cpc dan cpuv dari nuffnang..tak heran la roshar ni baru jer setahun jagung dalam blogger dan nuffnang..so bertabahla yeh rosharamani!keep it up and please don't give up!

nuffnang.jpg

Roshar ada jugak hantar ticket pada nuffnang..so jawapan dari nuffnang memang puas hati la..sebelum ni roshar banyak kali tukar template, ingatkan tu salah satu efek pada nuffnang rupanya tak..baiklah!means roshar kena lebih rajin update blog lepas ni kalau nak nuffnang bergerak dan bertambah..

Jiayou jiayou rosharamani!

p/s: Untuk yang sudi singgah di blog roshar ni, click-click la nuffnag roshar sekali yeh hehe..untuk yang dah click tu thank you so much!

Tuesday, April 05, 2016

TQ Nuffnang

Alhamdulillah, finally roshar dapat CPC dari Nuffnang..hasil  mentelaah dari blogger-blogger otai like hasrulhassan & ramai lagi..tqvm to all blogger yang share info cara-cara nak dapatkan cpuv cpc nuffnang ni..walaupun sangat sedikit tapi rasa sangat happy dan buatkan roshar lagi bersemangat lepas ni..hopefully makin bertambah pasni hehe..

tqnuffnang.jpg

Balm bayi Tasneem Naturel inspired by nature

Kit Emergency Set Berminat boleh whatsApp www.wasap.my/60199672076 Boleh juga ke FB page : www.facebook.com/ahbalmtas...