Skip to main content

Iklan Lactacyd Nuffnang

Tertarik dengan iklan tentang Lactacyd Nuffnang yang sedang menari di blog sekarang ni..rasanya perempuan @ wanita especially yang dah kahwin mesti kena pakai sesuatu utk menjaga miss V supaya sentiasa terjaga rapi..takkan muka jer kita nak pakai macam-macam produk dan sanggup berhabis duit utk pastikan sentiasa nampak cantik dan berseri, ye tak?

Produk dari Lactacyd ni ada beberapa jenis sesuai mengikut keperluan masing-masing..antara product Lactacyd yang ada ialah:

  • Feminine Hygeince (Protecting)
  • All Day Care (Cleansing)
  • White Intimate (Whitening)
  • Revitalize (Youth-reviving)
  • Cool & Fresh (Cooling)
  • Teens (Cleansing)

lactacyd1.jpg

So pilihla ikut keperluan masing-masing kan..yang penting miss V terjaga kita pun selesa nak lakukan aktiviti seharian..kita siap boleh request sample tau dari Lactacyd..pergi ke web Lactacyd dan bolehla dapatkan sample kat situ..roshar dah request hehe..

lactacyd2.jpg

Kat web Lactacyd ni kita jugak boleh buat personality test and roshar dah buat dah tadi..dan ini la hasil test nya haha..Lactacyd yang sesuai dengan personality roshar is Lactacyd All Day Fresh and Lactacyd Feminine Hygiene..

lactacyd3.jpg

Nanti boleh la cuba and request sample hehe..

Comments

zie azi said…
mmg bagus pakai ni, lama dah pakai
roshar amani said…
yeke zie azi..sy tak pernah pakai lagi, sebelum ni pakai sireh emas..

Popular posts from this blog

Lemang segera dari Nona mudah, cepat dan sedap

Emm roshar sebenarnya first time dengar and makan lemang segera dari NONA ni hehe..last raya puasa oficemate roshar buat open house..time tu la roshar rasa and terus tersuka lemang segera ni..rasa dia ok la bagi roshar walaupun xla selemak dan seenak lemang bakar original kan hehe..emm pasni senang la bleh la roshar try masak kalau teringin nak makan lemang..

So masa hari raya haji haritu roshar decide nak masak lemang segera ni..emm tapi puas roshar cari kat mydin, aeon big, tesco semua takda jual lemang segera ni..hurmmm keciwa la plak huhu..bukan apa roshar sebenarnya cari menu yang senang dan cepat nak masak huhu..kebetulan plak raya haji raya umah mak mertua lagi..lagi la roshar nak cari menu yang simple dan cepat haha..nasibla mak mertua roshar kan dapat menantu macam roshar kalau bleh semua nak yang segera dan senang jer..al maklumla skill masak terlebih ahaha..
At last kawan roshar tolong belikan kat pasaraya Hero Sg. Besi..tqvm la pada kawan roshar tu hehe..then petang sebelum …

Suku Suku Separuh Amalan Pinggan Sihat Malaysia

Mesti tertanya-tanya kan apala yang suku suku separuh nya tu hehe..suku suku separuh tu adalah untuk sajian atau pinggan sihat Malaysia dimana:
i) Suku        : Nasi, mee, roti, bijirin, produk bijirin dan ubi ii)Suku ke II: Ikan, Ayam, Daging dan kekacang iii)Separuh   : Buah-buahan dan sayur-sayuran
Bila tengok gambar macam ni rasanya lagi senang kita faham dan nak amalkan kan....jomm sama-sama amalkan makan secara sihat dengan cara pinggan sihat malaysia suku-suku separuh ni untuk memastikan  kesihatan yang lebih berkualiti..
Dengan kecanggihan teknologi dan kemajuan IT, kadar kalori makanan yang kita makan sehari-hari boleh diketahui degan application MyNutriApss: MyNutriDiari dimana kita boleh download di Google Play atau App Store tau..rasanya ramai lagi yang tak tahu tentang application ni..so boleh la download nanti..

Mini Pavlova

Tadaaa my mini pavlova all time favourite!selalu roshar buat yang besar..sesekali bila mood rajin datang jadila mini pavlova ni..roshar still guna resepi yang sama dari blog cahayacintaku ni..roshar memang suka tengok resepi dari blog cahayacintaku ni like cheese cake and etc.





Yummmy!