Showing posts with label Gadget. Show all posts
Showing posts with label Gadget. Show all posts

Thursday, May 19, 2016

Xperia Z5 Premium Pink

Sony bakal memperkenalkan warna merah jambu bagi model telefon Xperia Z5 Premium..wooww menarik tertarik kot especially bila warna pink memang idaman kalbu la hehe..roshar memang suka phone Sony dari dulu..before ni dah pakai dua phone Sony, yang first dah lupe model apa tapi phone tu hilang dalam train yang second plak Sony Xperia V jatuh & rosak terus..memang rasa nak menangis la bila phone tu dah rosak plus phone tu ada sentimental value kot bagi roshar..my new phone is Asus Zenfone, right now itu je yang mampu hehe..so jom tengok spesifikasi sony Xperia Z5 Premium ni:


SONY XPERIA Z5 PREMIUM 


Pemprosesan: Qualcomm Snapdragon 810, 64-bit Octa-core
         Kamera: 23MP
         Paparan: 5.5" 4K Triluminos Display
             Berat: 181g
       Kad SIM: SIM, Nano SIM Jangka Hayat bateri: 2 hari
         Dimensi: 154.4 x 76.0 x 7.8 mm
                  OS: Android 5.1 Lollipop
                 Ciri: IP 65/68

Balm bayi Tasneem Naturel inspired by nature

Kit Emergency Set Berminat boleh whatsApp www.wasap.my/60199672076 Boleh juga ke FB page : www.facebook.com/ahbalmtas...