Skip to main content

Program Charity Fun Run Jog Walk "Let's Save Lives"

charityfun.jpg

Jomm sama-sama support Program Charity Fun, Run, Jog and Walk 6km
"Lets Saves Lives"!!


📅 8 Oktober 2017 (Ahad)
🕰 6.00 am
🏟 Laman 1 Malaysia Presint 2 Putrajaya
🏁 6km 



📌 *Yuran*
🏃 Terbuka untuk semua kategori 
🏃‍♀ RM55 Individu Dewasa
      RM50 Pelajar IPT
      RM45 jika berkumpulan lebih 5 orang
      RM30 bawah 18 tahun


🎖 *Finisher Medal* 🎖utk semua peserta yang menghabiskan larian dalam masa yang ditetapkan ⏱💪🏻

🏃100 peserta terawal sampai penamat akan mendapat 🎁 istimewa

🍀 Cabutan Bertuah menanti semua peserta

📌 *Tarikh Tutup Pendaftaran* 📌
📅 4  September 2017



*Daftar Segera* ❗❗❗


🎆Acara lain: 
Bersama duta derma organ antaranya:
🌟🌠🌟🌠🌟🌠
👵🏻Mok cun - Erma Fatima
👳🏻‍♀ IM Ashraf 
👱🏻 Hafiz Hamidun
👩🏽‍💼 Revathy (Dee jay THR Raaga)

Termasuk demo  ðŸœðŸðŸ²ðŸ±masakan sihat dari
👨🏻‍🍳 Chef Yang Jamil
👩🏻‍🍳 Masterchef Dr Ezani



Maklumat lanjut:

Atau hubungi;
📞 Nadia  0126496614
📞 Azlina 0139496006
📞 Azizul 0176044935
📞 Halim 0125700462


Comments

Popular posts from this blog

Lemang segera dari Nona mudah, cepat dan sedap

Emm roshar sebenarnya first time dengar and makan lemang segera dari NONA ni hehe..last raya puasa oficemate roshar buat open house..time tu la roshar rasa and terus tersuka lemang segera ni..rasa dia ok la bagi roshar walaupun xla selemak dan seenak lemang bakar original kan hehe..emm pasni senang la bleh la roshar try masak kalau teringin nak makan lemang..

So masa hari raya haji haritu roshar decide nak masak lemang segera ni..emm tapi puas roshar cari kat mydin, aeon big, tesco semua takda jual lemang segera ni..hurmmm keciwa la plak huhu..bukan apa roshar sebenarnya cari menu yang senang dan cepat nak masak huhu..kebetulan plak raya haji raya umah mak mertua lagi..lagi la roshar nak cari menu yang simple dan cepat haha..nasibla mak mertua roshar kan dapat menantu macam roshar kalau bleh semua nak yang segera dan senang jer..al maklumla skill masak terlebih ahaha..
At last kawan roshar tolong belikan kat pasaraya Hero Sg. Besi..tqvm la pada kawan roshar tu hehe..then petang sebelum …

Suku Suku Separuh Amalan Pinggan Sihat Malaysia

Mesti tertanya-tanya kan apala yang suku suku separuh nya tu hehe..suku suku separuh tu adalah untuk sajian atau pinggan sihat Malaysia dimana:
i) Suku        : Nasi, mee, roti, bijirin, produk bijirin dan ubi ii)Suku ke II: Ikan, Ayam, Daging dan kekacang iii)Separuh   : Buah-buahan dan sayur-sayuran
Bila tengok gambar macam ni rasanya lagi senang kita faham dan nak amalkan kan....jomm sama-sama amalkan makan secara sihat dengan cara pinggan sihat malaysia suku-suku separuh ni untuk memastikan  kesihatan yang lebih berkualiti..
Dengan kecanggihan teknologi dan kemajuan IT, kadar kalori makanan yang kita makan sehari-hari boleh diketahui degan application MyNutriApss: MyNutriDiari dimana kita boleh download di Google Play atau App Store tau..rasanya ramai lagi yang tak tahu tentang application ni..so boleh la download nanti..

Mini Pavlova

Tadaaa my mini pavlova all time favourite!selalu roshar buat yang besar..sesekali bila mood rajin datang jadila mini pavlova ni..roshar still guna resepi yang sama dari blog cahayacintaku ni..roshar memang suka tengok resepi dari blog cahayacintaku ni like cheese cake and etc.





Yummmy!