Tuesday, February 07, 2017

Patin tempoyak match dengan budu

Hurmm patik tempoyak lagi hehe..dah kata all time favourite husband and wife, memang tak pernah jemu..kali masak patin tempoyak match dengan budu pure terengganu plus ulam-ulam kampung memang terangkat la..habis nasi satu periuk haha..



Budu ni memang original dari terengganu, tak tambah apa-apa pun lagi..ikan bilis pun tak hancur lagi tau..kalau budu kelantan selalunya dah masak sebab tu warna dia lain..memang marvellous!hehe

2 comments:

Hot Instagram said...

Berminat nak promosikan blog anda sertai kami di https://www.facebook.com/groups/1340037192727642/

Nurul Najihah said...

BW HERE
https://itsnurulnajihah.blogspot.my/

Post a Comment