Sunday, December 11, 2016

Jadual Gaji Kerajaan 2017

Untuk kakitangan kerajaan dah tengok ke tarikh gaji tahun depan hehe..yela boleh la plan awal-awal nak pergi bercuti ke apa kan..yang penting gaji untuk bulan satu tu sebab dapat bonus, tapi bila dapat gaji awal ni kena plan betul-betul sebabnya takut terlebih belanja pulak kang belum sampai next gaji dah negatif..camna tu hehe..

jadualgaji2017.jpg

No comments:

Post a Comment

Balm bayi Tasneem Naturel inspired by nature

Kit Emergency Set Berminat boleh whatsApp www.wasap.my/60199672076 Boleh juga ke FB page : www.facebook.com/ahbalmtas...