Showing posts with label Aidilfitri 2016. Show all posts
Showing posts with label Aidilfitri 2016. Show all posts

Tuesday, July 12, 2016

Cerita Raya 2016

Walaupun hari ni dah hari ke 6 Syawal, belum terlambat kan roshar nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri 1437 Hijrah, maaf zahir dan batin atas segala kekhilafan yang telah dilakukan sedar atau pun tak..harap dimaafkan yeh..tahun ni roshar beraya di rumah mertua di kemaman, raya ke 2 baru beraya belah roshar pulak..hari raya pertama tu amani buat perangai ajak balik.."Mak, jom balik!since hari pertama kteorang sampai tu pun dia dah ajak balik sebenarnya..maybe dia ingat kteorang balik rumah roshar dulu..amani memang rapat ngan nenek & cousin dia belah roshar rather than sebelah abah dia..kesian pulak rasa, maybe dia rasa bosan & takde kawan kot..

Untuk diamkan dia sementara, kteorang bawak dia jalan-jalan kat pantai kemasik..kalau tak sebab amani buat perangai mak mungkin tak sampai lagi kot kat pantai kemasik ni huhu..cantik pemandangan kat pantai kemasik tu, memang sesuai untuk picnic..Insyaallah next time balik kampung bolehla bawak family picnic kat citu..lama jugak la kteorang lepak kat pantai kemasik tu..tengok amani macam dah happy balik kteorang pun balik..suara amani takleh cakap apa la, dah rock habis mana tak nya satu kampung boleh dengar dia menangis kot huhu..amani oooo amani sayangg..










 Ni la dia budak yang suka mengamuk tu hehe..gerammm je rasa..tapi bila tengok keletah dia terus hilang rasa marah & geram tu..










 Peace yang tak berapa jadi sangat huhu..siap pose senget yang tak tahan tu..











 Acah-acah pose kiss mulut..pastu dia boleh cakap eiii gelii..


 










Pose dia pagi raya anak & mak sementara tunggu babah balik sembahyang raya..


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARI KAMI ROSHARAMANI!

Balm bayi Tasneem Naturel inspired by nature

Kit Emergency Set Berminat boleh whatsApp www.wasap.my/60199672076 Boleh juga ke FB page : www.facebook.com/ahbalmtas...