Friday, February 03, 2017

Laksam resepi dari Facebook


laksamganu.jpg

Menjadi jugak akhirnya laksam..roshar ambik resepi dari facebook..kuah tu roshar dah biasa buat sebelum ni, cuma laksam memang roshar tak pernah buat..laksam ni memang susah nak menjadi kekadang tu lembik tak boleh nak gulung dan kalau keras pun tak boleh nak gulung jugak, kena so so jer baru ok..

Lepas ni boleh repeat buat lagi guna resepi yang sama hehe..resepinya roshar share next time ek..

No comments:

Post a Comment

Balm bayi Tasneem Naturel inspired by nature

Kit Emergency Set Berminat boleh whatsApp www.wasap.my/60199672076 Boleh juga ke FB page : www.facebook.com/ahbalmtas...